Københavns Politi Sangkor

Bliv medlem af "Københavns Politi Sangkor" (KPS)

”Den danske sang var en ung blond pige”
- som for 85 år siden ”gik og nynnede i Danmarks hus”, og hvis hun stadig er derude, går hun sikkert rundt med sin rollator og leder efter de sangglade danskere.

HER ER VI SÅ!

"Københavns Politi Sangkor" er navnet, og vi har et meget alsidigt repertoire, der omfatter traditionelle danske sange, viser, kirkemusik, barbershop, klassiske korsatser og meget andet.  Koret deltager ved officielle og festlige lejligheder indenfor politikorpsets rammer, men vi er også at finde ude i samfundet, hvor man ønsker sig underholdt af glad korsang, sunget af et veloplagt og velsyngende, livgivende fire-stemmigt mandskor.

Rigspolitichefens kantine, Mitchellsgade 19, 5. sal - hver onsdag aften kl. 1900.
Du behøver ikke stav og pistol, men kom som du er med den tone i livet, vi har så hårdt brug for.

Vi kan ikke tilbyde dig penge - men et fantastisk godt kammeratskab og uforglemmelige, livgivende oplevelser, der varer hele livet.

Tag din bedste ven eller nabo med, så du ikke føler dig alene fra første færd.
Alle er nemlig velkommen i koret.

Gå efter lyden af glade mandsstemmer.  Eller ring til korets formand, Asger Villumsen. Så vil han stå ved hoveddøren og byde dig hjertelig velkommen.

H U S K

Korsang er musikalsk teambuilding og wellness med udgangspunkt i koncentration, engagement, energi, gejst, humor og livsglæde, som kommer lige fra hjertet.  Mere end 80.000 danskere synger i kor hver uge - netop for at opnå denne livskvalitet.